Please follow us on Instagram.
X

Nesbyen Trail Camp

Helgen 1 mai var det ny runde av Nesbyen Trail Camp, en camp flere og flere stisyklister ser på som et av de store høydepunktene i sesongen. Les mer...

Nesbyen Trail Camp

Helgen 1 mai var det ny runde av Nesbyen Trail Camp, en camp flere og flere stisyklister ser på som et av de store høydepunktene i sesongen. Les mer...

Og det er ikke uten grunn. Nesbyen har blitt en av norges aller beste steder for stisykling, og da spesielt for de som liker å kjøre mest nedover. Nesbyen har fjell på begge sider som byr på alt fra de fine og tildels rolige stiene til de stiene som virkelig setter enhver på prøve. Og det er jo det som gjør stedet fantastisk. Her får alle prøvd seg!

01

Lokale krefter må hjelpe til når sticamp skal organiseres. Og det virker som alle tar det med meget godt humør. Her tre hyggelig unge damer som hjelper til med både kaker og kaffe.

Shuttling til toppen er uunværlig i Nesbyen. Flere busser med hyggelig sjåfører passer på effektiv transport til starten der de fleste stiene starter. Akkurat på det bildet her var køen lang, men stort sett var det kort ventetid til neste buss kom for å hente deg.

03

Jeg er ikke veldig glad i ordet "primus motor" egentlig. Men det ble vanskelig å finne et bedre ord på karen som står i mobilen i dette bildet. Dette er virkelig primus motor for Nesbyen stinettverket. Han har helt sikkert med seg svært mange som aldri blir nevnt, men det er nå en gang sånn at noen må få skylda om det er godt eller vondt. Og Ove Grøndal kan man vel si har skylda for mye av det som skjer på Nesbyen når det kommer til stisykling.

05

Vi får håpe at Trailhead Nesbyen stiller opp neste år også med like fantastiske stier og god stemning. Les mer på deres side. Trailhead.no

Og hva er vel mer naturlig enn at Nesbyen også arrangerer en av etappene i Enduro etappet rittet 80/20. Blur media har laget en oppsummering fra helgen som du kan nyte under.

80/20 NesbyEnduro 2015