Please follow us on Instagram.
X

KRANK

Velkommen til Krank. Min nettside dedikert til lidenskapen for sykkel og to hjul.

KRANK

Velkommen til Krank. Min nettside dedikert til lidenskapen for sykkel og to hjul.

Hele livet har jeg vært utrolig opptatt av alt med to hjul. Helt fra jeg kastet meg over Apache sykkelen i en forstad til Oslo gav full gass og tryna i første sving så blodet rant nedover cordfløyels buksa. Jeg husker det så utrolig godt enda. Jeg likte det så ekstremt godt. Følelsen av å være fri. Jeg kunne stikke hvor jeg ville nå! 

Apachen ble ganske raskt byttet ut med BMX sykkel innkjøpt fra England og lakkert i en herlig lilla farge. Og når MTB syklene - man kunne sykle i skogen med og som hadde 27 gir - da ble det det som ble prioriteringen. 

Siden den gangen har dette med to hjul alltid vært med meg. Enten det har vært på to hjul av egen kraft eller motorsykkel. 

Men, det er alltid sykkelen som ligger mitt hjerte nærmest. Den dag i dag får jeg fortsatt en fantastisk følelse av frihet når jeg er ute å sykler. Selv når jeg presser så hardt at jeg det går i svart og jeg tror jeg skal besvime eller når jeg bare triller bortover og kjenner vinden i skjegget. Sykkel er og blir et fantastisk fremkomstmiddel.

Etter å ha hatt motox.no siden 2001 var det på tide å skrive mer om syklingen og motox måtta da byttes ut med nytt domene og ny side. En sykkel fungerer ikke helt ideelt uten en krank, derfor ble navnet nettopp det. På tysk blir det jo noe helt annet. Men det er greit det. Jeg skal holde denne siden stort sett på norsk allikevel.

Og selvom dette skal være en side som primært skriver om to hjul så vet jeg at det vil dukke om både en og mange filmer, bilder av mange andre ting. Ting som jeg blir inspiret av, ting jeg mener ser bra ut, har en stemning. 

Har du en god historie så kontakt meg gjerne, det blir jeg bare glad for. Du når meg på kenneth@krank.no

Men du, ikke bruk mer tid her inne nå, kom deg ut i frisk luft og ta med deg en sykkel på turen!

Mvh Kenneth